Care4Corona Fotowedstrijd

Care4Corona Fotowedstrijd

Het coronavirus heeft in korte tijd onze wereld totaal op zijn kop gezet en iedereen wordt geconfronteerd met de gevolgen hiervan. Of in de woorden van Mark Rutte: ‘Buiten oorlogstijd is dit een van de hevigste crises waar wij in Nederland ooit doorheen zijn gaan’.

Het is een periode die we nooit meer zullen vergeten en we in beeld willen vastleggen. Intense en verdrietige beelden, ontroerende en hartverwarmende beelden, mooie en vreemde beelden, deze periode laat veel emoties en gevoelens zien.

Onze professionele jury kiest dagelijks de meest bijzondere foto’s , waarop het publiek de week erna kan stemmen op de publieks weekwinnaar. De jury kiest ook een weekwinnaar. Beide weekwinnaars zullen getoond worden in een tentoonstelling en een boek die de organisatie van plan is te organiseren en uit te brengen. Na afloop van de wedstrijd kiest de jury de beste drie foto’s en het publiek haar favoriet die allemaal een geldprijs winnen.

Over Care4Corona
Veel mensen hebben in deze ingrijpende corona periode ook behoefte aan perspectief, hoop en steun. We geven informatie, tips en experts beantwoorden vragen. Daarmee willen we helpen om zo positief, mentaal en fysiek fit mogelijk te blijven om samen door de corona crisis heen te komen.

Deelnemen

Iedereen vanaf 18 jaar kan deelnemen. Amateur of professionele fotograaf, foto’s gemaakt met een smartphone of een professionele camera en alles daar tussen in.

Winnaars en prijzen

Er zijn 3 type winnaars:

  • Een week winnaar gekozen door de jury
  • Een week winnaar gekozen door het publiek
  • Vier eindwinnaar (totaal € 5.000 aan prijzengeld!)

De 5 juryleden publiceren elke dag van de week maximaal 5 nominaties voor de weekwinnaars. Deze publiceren we op care4corona.nl en onze social media kanalen.
Voor meer informatie lees voorwaarden Care4Corona Fotowedstrijd

Onze juryleden

Een deskundige jury zal alle ingezonden foto’s beoordelen. De jury bestaat 5 leden:

Merel-Bem

Merel Bem
Fotografiecriticus & schrijver

Hans-Roosenboom

Hans Rooseboom
Curator & conservator fotografie Rijksmuseum

Koos-Breukel

Koos Breukel
Fotograaf

William-Rutten

William Rutten
Fotograaf

Ilvy-01 copy

Ilvy Njiokiktjien
Fotografe

Tentoonstelling & boek

Care4Corona wil graag een tentoonstelling organiseren en een boek uitbrengen met een selectie van de ingezonden foto’s. De weekwinnaars en de 3 winnende foto’s van de jury en de weekwinnaars en de winnende foto van het publiek zullen in ieder geval worden opgenomen in de tentoonstelling en het boek.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.