Care4Corona Fotowedstrijd

Care4Corona Fotowedstrijd

Het coronavirus heeft in korte tijd onze wereld totaal op zijn kop gezet en iedereen wordt geconfronteerd met de gevolgen hiervan. Of in de woorden van Mark Rutte: ‘Buiten oorlogstijd is dit een van de hevigste crises waar wij in Nederland ooit doorheen zijn gaan’.

Het is een periode die we nooit meer zullen vergeten en die we in beeld willen vastleggen. Intense en verdrietige beelden, ontroerende en hartverwarmende beelden, mooie en vreemde beelden, deze periode laat veel emoties en gevoelens zien.

Onze professionele jury heeft dagelijks een selectie gemaakt van de meest bijzondere foto’s , waaruit een wekelijkse weekwinnaar van de jury en van het publiek zijn gekozen.

Zondag 30 augustus heeft de jury van de Care4Corona Fotowedstrijd de drie winnaars van de vakjury en de winnaar van de publieksprijs bekend gemaakt.

Tot 20 september was een selectie van de ingezonden foto’s te zien op de tentoonstelling PANdemIC in Museum Hilversum. Je kunt te tentoonstelling nog steeds zien met deze virtuele tour.

Care4Corona Fotoboek

Een selectie uit de 2.700 inzendingen voor de Care4Corona Fotowedstrijd, verzameld en gebundeld in dit unieke fotoboek. De heftige, ontroerende en inspirerende foto’s met verhalen laten een compleet beeld zien van de eerste maanden van de Coronacrisis in Nederland.

Tentoonstelling

Van zaterdag 8 augustus t/m zondag 20 september is de tentoonstelling PANdemIC in Museum Hilversum te zien met foto’s van de Care4Corona Fotowedstrijd.
> Reserveer nu alvast kaartjes!

Boek

Op 30 augustus a.s. presenteren we een prachtig fotoboek met foto’s van de Care4Corona Fotowedstrijd.  We zullen je informeren zodra het fotoboek beschikbaar is.

Winnaars en prijzen

Er zijn 3 type winnaars:

  • Weekwinnaars gekozen door de jury
  • Weekwinnaars gekozen door het publiek
  • Vier eindwinnaars (totaal € 5.000 aan prijzengeld!)

Voor meer informatie lees voorwaarden Care4Corona Fotowedstrijd

Onze juryleden

Een deskundige jury zal alle ingezonden foto’s beoordelen. De jury bestaat 5 leden:

Merel-Bem

Merel Bem
Fotografiecriticus & schrijver

Hans-Roosenboom

Hans Rooseboom
Curator & conservator fotografie Rijksmuseum

Koos-Breukel

Koos Breukel
Fotograaf

William-Rutten

William Rutten
Fotograaf

Ilvy-01 copy

Ilvy Njiokiktjien
Fotografe

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.