Elke doordeweekse dag kiest onze professionele jury een aantal van de volgens haar meest bijzondere foto’s. Na afloop van de week kiest een wisselend jurylid de  weekwinnaar van de jury. Een week later kan iedereen op de weekselectie van de jury stemmen en wordt de weekwinnaar van het publiek gekozen. Hieronder staan de keuzes van Hans Rooseboom op maandag 27 april.

Foto 1: Manon Kleijn – 24-03-2020
Manon Kleijn-24/3/2020

Op deze foto is mijn dochter te zien terwijl ze ’s ochtends een halfuurtje contact heeft met de meester en haar klasgenoten via videochat. Deze manier van les krijgen wende al snel, ze stak hier zelfs haar vinger op toen ze het antwoord wist op een vraag.

Foto 2: Dave Weij – 31-03-2020
Dave Weij-31/03/2020

We zien mensen een soort van “fit” binnenkomen en dit veranderd ernstig snel. Zelfstandig ademen verdwijnt zeer snel waardoor men op de I.C belandt. Heftig! Voor zowel de patiënt als de verpleegkundige”. Dit is tekst van de vrouw op de foto.

Foto 3: Froukje Smith – 14-04-2020
Froukje Smith-14/4/2020

Mijn schoonmoeder is herstellende van een operatie. Daar ze al achter in de 60 is kan je daarom niet voorzichtig genoeg zijn en dus blijft ze veel in huis. Dit druist helemaal tegen haar ‘zijn’ in, ze is namelijk een echt buitenmens. De blik in haar ogen spreekt boekdelen over hoe ze haar voelt. Ik vond het dan ook een mooi idee haar door het raam te fotograferen en haar tuin terug te zien in de reflecties. Dit is momenteel de enige plek waar zij buiten vertoeft.

Foto 4: Sandra Redeker – 17-04-2020
Sandra Redeker-17/4/2020

Op bezoek bij oma vanuit de auto. High five, box en een knuffel met het glas ertussen. Zo verdrietig en niet uit te leggen aan een klein meisje van twee #staysaf

Comments to: Weekwinnaar nominaties van Hans Rooseboom – maandag 27 april​

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

Care4Corona Fotoboek

Een selectie uit de 2.700 inzendingen voor de Care4Corona Fotowedstrijd, verzameld en gebundeld in dit unieke fotoboek. De heftige, ontroerende en inspirerende foto’s met verhalen laten een compleet beeld zien van de eerste maanden van de Coronacrisis in Nederland.

Bestel

Hou me op de hoogte?

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van nieuwe artikelen:

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.