Elke doordeweekse dag kiest onze professionele jury een aantal van de volgens haar meest bijzondere foto’s. Na afloop van de week kiest een wisselend jurylid de  weekwinnaar van de jury. Een week later kan iedereen op de weekselectie van de jury stemmen en wordt de weekwinnaar van het publiek gekozen. Hieronder staan de keuzes van Ilvy Njiokiktjien op dinsdag 28 april​

Foto 1: Pieter Boogaard – 20/4/2020
Pieter Boogaard-20/4/2020

Dochter Luce is op 19 april 4 jaar geworden. Maandag 20 april zou haar eerste schooldag worden, een mijlpaal. Door het Corona virus zal ze nog moeten wachten. Om het kleine leed te verzachten zorgt de tuinsproeier voor verkoeling en vertier.

Foto 2: Ellen van Waaijen – 15/4/2020
Ellen van Waaijen-15/4/2020

Spelen in Coronatijd. Speelplekken afgesloten met hekken, inmiddels omvergeworpen. Wonen in een huis zonder buiten. De zon schijnt, iedereen is binnen. De schommel lonkt.

Foto 3: Thomas Manneke – 20/4/2020
Thomas Manneke-20/4/2020

Sinds de scholen dicht zijn maakt mijn dochtertje Laurie van 9 haar sommetjes op het buitenplatje bij mijn studio. Deze foto is genomen vanuit mijn studioraam.

Foto 4: Tycho Atsma-23/4/2020
Tycho Atsma-23/4/2020
Alle inzendingen

Bij de pont richting spaarnwoude zaten deze ouderen (op afstand) te genieten van de zonnige dag en prachtige buitenlucht, waar vele naar verlangen in deze tijden. Dit, in combinatie met de bewaarde afstand en het typische hollandse uitzicht, reflecteert de huidige situatie.

Bekijk de inzendingen to nu toe >

Comments to: Weekwinnaar nominaties van Ilvy Njiokiktjien – dinsdag 28 april​

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

Care4Corona Fotoboek

Een selectie uit de 2.700 inzendingen voor de Care4Corona Fotowedstrijd, verzameld en gebundeld in dit unieke fotoboek. De heftige, ontroerende en inspirerende foto’s met verhalen laten een compleet beeld zien van de eerste maanden van de Coronacrisis in Nederland.

Bestel

Hou me op de hoogte?

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van nieuwe artikelen:

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.