Tijdens de Care4Corona Fotowedstrijd kiest een van de leden van onze professionele jury uit alle inzendingen een weekwinnaar. Deze week is de keuze aan Ilvy Njiokiktjien, onafhankelijk fotojournalist en multimedia maker:

De afgelopen weken hebben we veel foto’s voorbij zien komen met mondkapjes, net als veel foto’s die door de ruit heen genomen waren, en zo lieten zien hoe mensen door corona gescheiden van elkaar moeten leven. Het liefst wilde ik deze week dus iets anders kiezen, maar met zo’n prachtig beeld in de selectie als deze foto was dit niet mogelijk.

Annelize van der Helm - 9/7/2020
Annelize van der Helm – 9/7/2020: Onderweg in de lightrail naar……..

Hier zie je een klassiek portret, waarbij het mondkapje eigenlijk niet de hoofdrolspeler is. Het model en de druppels zijn dit wel. Het beeld doet mij denken aan onderweg zijn in overvolle treinen, in de herfst. Beiden – een overvolle trein en de herfst – zijn hier niet aan de orde. Mede daarom blijf ik ernaar kijken.

Je kan ook zelf meedoen aan de fotowedstrijd en maak kans op €2.500,-. of stem op de weekwinnaar van het publiek!

Comments to: Weekwinnaar Jury – week 12 – Annelize van der Helm

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

Care4Corona Fotoboek

Een selectie uit de 2.700 inzendingen voor de Care4Corona Fotowedstrijd, verzameld en gebundeld in dit unieke fotoboek. De heftige, ontroerende en inspirerende foto’s met verhalen laten een compleet beeld zien van de eerste maanden van de Coronacrisis in Nederland.

Bestel

Hou me op de hoogte?

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van nieuwe artikelen:

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.