Tijdens de Care4Corona fotowedstrijd kiest een van de leden van de vakjury uit alle inzendingen een weekwinnaar. De fotowedstrijd op 31 juli jl. is afgelopen en de laatste week is de keuze aan fotograaf William Rutten.

We zijn inmiddels bijna 6 maanden onderweg en ons leven is drastisch veranderd. Want hoewel veel mensen doen alsof er niets meer aan de hand is, blijft er ook een reële angst voor een tweede golf. Het geen handen geven, anderhalve meter afstand en regelmatig desinfecteren is bijna een gewoonte geworden. Van de afstandvakjes in winkels en pijlen op straat  kijken we ook niet meer op. En dan te bedenken dat in januari van ditzelfde jaar al deze maatregelen ons als een slechte science fiction film in de oren hadden geklonken. Zo snel veranderde ons leven en hopelijk zal het ook ooit ook zo snel weer terug veranderen.

Hoe kijken wij en onze kinderen hier later op terug? Wat staat ons nog te wachten? Wat een bizarre maar ook bijzondere tijd, eentje die nooit vergeten mag worden. En daarom was het zo belangrijk dit allemaal vast te leggen en bij elkaar te verzamelen. Deze gebeurtenis zal de geschiedenisboeken in gaan en moest goed gedocumenteerd worden. Door professional en amateur fotograaf!

Het mooiste heeft u hier voorbij zien komen en kan u vanaf dit weekend groots in Museum Hilversum bewonderen. En ook daar zal een looprichting zijn voor de bezoekers. Gaat u rechts of linksom, of toch liever rechtdoor? De tijd zal het leren …

Mylene Siegers - 1/6/2020
Mylene Siegers – 1/6/2020: Op 1 juni mocht de horeca haar deuren weer openen. In een week tijd waren de straten gemarkeerd met witte lijnen, aanwijzingen voor looprichting en 1,5m afstand bewaren. Ik vond het een surreëel schouwspel en zoomde in met mijn blik…

Stem op de weekwinnaar van het publiek!

Comments to: Weekwinnaar Jury – week 15 – Mylene Siegers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

Care4Corona Fotoboek

Een selectie uit de 2.700 inzendingen voor de Care4Corona Fotowedstrijd, verzameld en gebundeld in dit unieke fotoboek. De heftige, ontroerende en inspirerende foto’s met verhalen laten een compleet beeld zien van de eerste maanden van de Coronacrisis in Nederland.

Bestel

Hou me op de hoogte?

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van nieuwe artikelen:

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.