Tijdens de Care4Corona fotowedstrijd kiest een van de leden van de vakjury uit alle inzendingen een weekwinnaar. Deze week is de keuze aan fotograaf William Rutten.

Dat de coronatijd ons allemaal treft is inmiddels wel duidelijk, we hebben er allemaal mee te maken en het gooit voor iedereen roet in het eten. Maar het is ook mooi om te zien hoe iedereen op zijn eigen manier oplossingen verzint om het gewone leven en zakelijke leven toch door te laten gaan. Want ja, het leven gaat door….

De hele dag denk ik, ‘je zal nu toch zwanger zijn of moeten bevallen? Je zal nu toch een andere ziekte hebben en die wachtlijst nog langer zien worden? Of, je zal nu toch je bruiloft gepland hebben….’ Ook om mij heen zijn een aantal bruiloften naar volgend jaar verplaatst. ‘Wat maakt dat nou uit, er zijn ergere dingen, toch?’ hoor ik je nu zeggen.

Maar in sommige gevallen is het wel ingrijpend, en willen mensen bijvoorbeeld juist nu trouwen omdat dierbare familieleden er nu nog bij kunnen zijn. En een trouwfeest met die anderhalve meter ertussen, dat is gewoon geen leuke combi.

Marijn Fidder - 1/5/2020
Marijn Fidder – 1/5/2020 : Eigenaresse van bruidswinkel Bruid & Bubbels, Francien Tolsma, werkt in haar winkel tijdens de coronacrisis. “We hebben de winkel helemaal aangepast. Zo hebben we plexiglas schermen laten maken in de vorm van een hart.”

Deze foto laat je daar toch over nadenken. Ga je dan toch maar voor trouwen nieuwe stijl? De oplossing van deze bruidsmodewinkel is toch geweldig creatief te noemen, zelfs aan het “beschermende” hart van de liefde is gedacht om de klant een veilig gevoel te kunnen geven. Het denken in oplossingen heeft ons ook dichter bij elkaar gebracht, wat zijn we geweldig creatief met zijn allen.

Met deze wedstrijd wordt de geschiedenis die we nu met zijn allen maken vastgelegd, hij biedt straks een prachtig tijdsdocument. Ik hoop dat we later heel hard kunnen lachen om deze foto, en dat het bruidspaar terug kan kijken op de mooiste dag van hun leven in een voor ons allemaal bijzondere tijd.

Je kan ook zelf meedoen aan de fotowedstrijd en maak kans op €2.500,-. of stem op de weekwinnaar van het publiek!

Comments to: Weekwinnaar Jury – week 5 – Marijn Fidder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

Care4Corona Fotoboek

Een selectie uit de 2.700 inzendingen voor de Care4Corona Fotowedstrijd, verzameld en gebundeld in dit unieke fotoboek. De heftige, ontroerende en inspirerende foto’s met verhalen laten een compleet beeld zien van de eerste maanden van de Coronacrisis in Nederland.

Bestel

Hou me op de hoogte?

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van nieuwe artikelen:

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.