Tijdens de Care4Corona Fotowedstrijd kiest een van de leden van onze professionele jury uit alle inzendingen een weekwinnaar. Deze week is de keuze aan fotograaf Koos Breukel:

De coronacrisis heeft een hoop nieuwe beelden opgeleverd die we daarvoor nog niet kenden zoals contacten door ramen, de 1,5 meter samenleving, thuisscholing en lege straten. Sinds kort is daar een nieuw beeld bijgekomen: de mondkapjes in het straatbeeld.

Niels Wenstedt - 10/6/2020
Niels Wenstedt – 10/6/2020: Een demonstrant bij de demonstratie tegen racisme in het Nelson Mandelapark in Amsterdam-Zuidoost afgekomen. De gemeente heeft gele en witte stippen op het veld gezet waarop de betogers kunnen staan om zo 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Het viel natuurlijk te verwachten dat standaard mondkapjes voor modebewuste mensen te gewoon zijn. Deze mooi foto van Niels Wenstedt is van een demonstrant bij de demonstratie tegen racisme in het Nelson Mandelapark in Amsterdam-Zuidoost met een fashionable mondkapje. Als je de achtergrond van de foto niet kent, zou het zomaar ook een portret van een modeshoot kunnen zijn. En daardoor is er nog een link met corona, het zet je vaak op de verkeerde been.

Je kan ook zelf meedoen aan de fotowedstrijd en maak kans op €2.500,-. of stem op de weekwinnaar van het publiek!

Comments to: Weekwinnaar Jury – week 8 – Niels Wenstedt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

Care4Corona Fotoboek

Een selectie uit de 2.700 inzendingen voor de Care4Corona Fotowedstrijd, verzameld en gebundeld in dit unieke fotoboek. De heftige, ontroerende en inspirerende foto’s met verhalen laten een compleet beeld zien van de eerste maanden van de Coronacrisis in Nederland.

Bestel

Hou me op de hoogte?

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van nieuwe artikelen:

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.