Elke doordeweekse dag kiest onze professionele jury een aantal van de volgens haar meest bijzondere foto’s. Na afloop van de week kiest een wisselend jurylid de  weekwinnaar van de jury. Een week later kan iedereen op de weekselectie van de jury stemmen en wordt de weekwinnaar van het publiek gekozen. Hieronder staan de keuzes van Ilvy Njiokiktjien op 19 mei 2020:

Foto 1: Robin Utrecht – 12/05/2020
robin utrecht - 12/05/2020

A family named van der blom at the table during the iftar, the meal after sunset during the Islamic fasting month of Ramadan. Because of the coronacrisis they cant gather at the mosque

Foto 2: Michos Koolen – 06/05/2020
Michos Koolen - 06/05/2020

Mijn vriend samen met ons zoontje van 3 jaar. Omdat de kleine niet kon slapen had hij hem uit bed gehaald en vielen ze samen op de bank in slaap. Best vermoeiend voor ouders de Corona crisis.

Foto 3: Helene Wiesenhaan – 6/5/2020
helene wiesenhaan - 6/5/2020

The last goodbye.. Jan Blanken overleed 28 maart 2020 aan de gevolgen van Corona. 40 dagen later wordt zijn as zoals hij wenste, door zijn vrouw en familie uitgestrooid over de Noordzee voor de kust van Zandvoort.

Foto 4: Joost Bastmeijer – 8/4/2020
Joost Bastmeijer - 8/4/2020
Alle inzendingen

Een beeld waar we zo langzaam aan gewend aan zijn geraakt: een caissière van de Albert Heijn in Bergen scant boodschappen vanachter een plexiglazen ruit. Op maar liefst vier bordjes staan corona-mededelingen: ‘we doen het samen’.

Bekijk de inzendingen to nu toe >

Stem op de publieks weekwinnaar >

Comments to: Weekwinnaar nominaties van Ilvy Njiokiktjien – 19 mei 2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

Care4Corona Fotoboek

Een selectie uit de 2.700 inzendingen voor de Care4Corona Fotowedstrijd, verzameld en gebundeld in dit unieke fotoboek. De heftige, ontroerende en inspirerende foto’s met verhalen laten een compleet beeld zien van de eerste maanden van de Coronacrisis in Nederland.

Bestel

Hou me op de hoogte?

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van nieuwe artikelen:

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.