Elke doordeweekse dag kiest onze professionele jury een aantal van de volgens haar meest bijzondere foto’s. Na afloop van de week kiest een wisselend jurylid de  weekwinnaar van de jury. Een week later kan iedereen op de weekselectie van de jury stemmen en wordt de weekwinnaar van het publiek gekozen. Hieronder staan de keuzes van Ilvy Njiokiktjien op donderdag 2 juli 2020:

Foto 1: Remco Koers – 21/3/2020
remco koers - 21/3/2020

Zelfportret tijdens een ijskoude meditatie-douche gebaseerd op de Wim Hof methode, wetenschappelijk aangetoond dat je hiermee je eigen auto immuunsysteem positief kan beïnvloeden. Werken aan eigen gezondheid is erg belangrijk in deze Corona-periode

Foto 2: Joost Beets – 08/06/2020
Joost Beets - 08/06/2020

Deze foto maakte ik bij de overtocht van Harlingen naar Terschelling. Ik noem het Coronaprotection on a boat to freedom. Ik probeer met deze foto de nogal verregaande maatregelen op de boot neer te zetten.

Foto 3: Merel Schoneveld – 1/1/2020
Merel Schoneveld - 1/1/2020

Politie agenten houden even pauze zonder 1.5 meter, tijdens de demonstratie tegen de coronamaatregelen op 21 Juni in Den Haag

Foto 4: Milene van Arendonk – 2/6/2020
Milene van Arendonk - 2/6/2020

Het leven in een Haagse koffietent na Corona. Niet meer zij aan zij op een te klein bankje maar ver van elkaar, en ipv een volle koffietent, een lege.

Bekijk de inzendingen to nu toe >

Stem op de publieks weekwinnaar >

Comments to: Weekwinnaar nominaties van Ilvy Njiokiktjien – donderdag 2 juli 2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

Care4Corona Fotoboek

Een selectie uit de 2.700 inzendingen voor de Care4Corona Fotowedstrijd, verzameld en gebundeld in dit unieke fotoboek. De heftige, ontroerende en inspirerende foto’s met verhalen laten een compleet beeld zien van de eerste maanden van de Coronacrisis in Nederland.

Bestel

Hou me op de hoogte?

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van nieuwe artikelen:

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.