Elke doordeweekse dag kiest onze professionele jury een aantal van de volgens haar meest bijzondere foto’s. Na afloop van de week kiest een wisselend jurylid de  weekwinnaar van de jury. Een week later kan iedereen op de weekselectie van de jury stemmen en wordt de weekwinnaar van het publiek gekozen. Hieronder staan de keuzes van Koos Breukel op woensdag 27 mei 2020:

Foto 1: Ramon Mangold – 24/3/2020
Ramon Mangold - 24/3/2020

Feestdag van de Heilige Corona – Broeder Ignatius Maria ontsteekt een kaars bij de icoon van de Heilige Corona, een patroonheilige tegen epidemieën, in de Gerardus Majella-kerk te Utrecht. De kerk is enkel geopend voor persoonlijk gebed.

Foto 2: Joost Duppen – 15/4/2020
joost duppen - 15/4/2020

Rouwstoet van Guus Konings stopt bij het beeld waar Guus als jongetje model voor heeft gestaan. Vrienden nemen op gepaste afstand afscheid.

Foto 3: Rogier Alleblas – 2/5/2020
Rogier Alleblas - 2/5/2020

Uit de serie: “jongerenportretten in tijden van Corona” Ik heb jongeren gevraagd om aan deze tijd te denken terwijl ik hen portretteerde

Foto 4: Nadja Willems – 14/5/2020
Nadja Willems - 14/5/2020

Ik ben bezig 100 portretten van mensen die samen in Lock Down zitten in de Lock Box. Op mijn oprit kan ik op de minimale afstand in de buitenlucht fantastisch foto’s maken. Hierdoor is dit project ontstaan.

Bekijk de inzendingen to nu toe >

Stem op de publieks weekwinnaar >

Comments to: Weekwinnaar nominaties van Koos Breukel – woensdag 27 mei 2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

Care4Corona Fotoboek

Een selectie uit de 2.700 inzendingen voor de Care4Corona Fotowedstrijd, verzameld en gebundeld in dit unieke fotoboek. De heftige, ontroerende en inspirerende foto’s met verhalen laten een compleet beeld zien van de eerste maanden van de Coronacrisis in Nederland.

Bestel

Hou me op de hoogte?

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van nieuwe artikelen:

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.