Elke doordeweekse dag kiest onze professionele jury een aantal van de volgens haar meest bijzondere foto’s. Na afloop van de week kiest een wisselend jurylid de  weekwinnaar van de jury. Een week later kan iedereen op de weekselectie van de jury stemmen en wordt de weekwinnaar van het publiek gekozen. Hieronder staan de keuzes van Merel Bem op donderdag 16 juli:

Foto 1: Rob van Dullemen – 9/7/2020
Rob van Dullemen - 9/7/2020

Dance club en cultuurpodium omgebouwd tot Corona Proof ‘Biergarten’: ‘Sfeeringenieurs’ en podia zagen de verwachte omzet uit de aankleding en organisatie van muziekevenementen verdampen, maar passen hun aankleding en evenementen aan.

Foto 2: Marijn Fidder – 04/05/2020
Marijn Fidder - 04/05/2020

Eva (3) heeft een lage weerstand door chemotherapie. Omdat ze een lage weerstand heeft, zijn haar ouders voorzichtig tijdens de corona crisis en speelt ze voornamelijk alleen.

Foto 3: Eefje Damen – 23/5/2020
Eefje Damen - 23/5/2020

Deze foto is gemaakt op Schiphol toen er nog minimaal werd gevlogen. Mensen wachten op hun vlucht met mondkapjes en beschermende maskers. Duidelijk de verveling op hun gezicht omdat ze moeten wachten op een zo goed als verlaten vliegveld.

Foto 4: Robin Utrecht – 8/5/2020
robin utrecht - 8/5/2020

ROTTERDAM – Fotoserie over verpleeghuis De Leeuwenhoek dat zwaar is getroffen door het coronavirus. Zorgmedewerkers in actie op de corona afdeling. Er mag geen familie meer bezoek komen.

Bekijk de inzendingen tot nu toe >

Stem op de publieks weekwinnaar >

Comments to: Weekwinnaar nominaties van Merel Bem – donderdag 16 juli

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

Care4Corona Fotoboek

Een selectie uit de 2.700 inzendingen voor de Care4Corona Fotowedstrijd, verzameld en gebundeld in dit unieke fotoboek. De heftige, ontroerende en inspirerende foto’s met verhalen laten een compleet beeld zien van de eerste maanden van de Coronacrisis in Nederland.

Bestel

Hou me op de hoogte?

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van nieuwe artikelen:

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.