Elke doordeweekse dag kiest onze professionele jury een aantal van de volgens haar meest bijzondere foto’s. Na afloop van de week kiest een wisselend jurylid de  weekwinnaar van de jury. Een week later kan iedereen op de weekselectie van de jury stemmen en wordt de weekwinnaar van het publiek gekozen. Hieronder staan de keuzes van William Rutte op maandag 20 juli:

Foto 1: Remco Koers – 9/7/2020
remco koers - 9/7/2020

Geënsceneerd portret van danspaar Daphne en Ted. Sinds de corona maatregelen staat de culturele sector stil. Kunstenaars gaan op zoek naar alternatieven om bezig te blijven een hun kunstuiting en gebruiken de lege openbare ruimte als podium.

Foto 2: Gonda Meurs – 23/4/2020
Gonda Meurs - 23/4/2020

Een dagje ertussenuit tijdens de intelligente lockdown. Wat is dit welkom voor twee jongens van 4 en 6 die bijna alleen maar binnen mogen zitten.

Foto 3: Marcel Rekers – 5/4/2020
Marcel Rekers - 5/4/2020

Het gaat hier om een transport van een IC patient. In het ziekenhuis heerst een onnatuurlijke stilte. Een bezoeker zit op de onderverdieping niets vermoedend te wachten. Boven zijn de IC verpleegkundigen druk in de weer. Groot contrast.

Foto 4: Lenneke Pols – 13/7/2020
Lenneke Pols - 13/7/2020

Veilig reizen met de trein: zwangere vrouw en haar man zitten te werken tijdens hun treinreis, met mondkapjes op, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

Bekijk de inzendingen to nu toe >

Stem op de publieks weekwinnaar >

Comments to: Weekwinnaar nominaties van William Rutten – maandag 20 juli

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

Care4Corona Fotoboek

Een selectie uit de 2.700 inzendingen voor de Care4Corona Fotowedstrijd, verzameld en gebundeld in dit unieke fotoboek. De heftige, ontroerende en inspirerende foto’s met verhalen laten een compleet beeld zien van de eerste maanden van de Coronacrisis in Nederland.

Bestel

Hou me op de hoogte?

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van nieuwe artikelen:

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.