Elke doordeweekse dag kiest onze professionele jury een aantal van de volgens haar meest bijzondere foto’s. Na afloop van de week kiest een wisselend jurylid de  weekwinnaar van de jury. Een week later kan iedereen op de weekselectie van de jury stemmen en wordt de weekwinnaar van het publiek gekozen. Hieronder staan de keuzes van William Rutte op vrijdag 12 juni:

Foto 1: Richard Mouw – 1/6/2020
Richard Mouw - 1/6/2020

Amsterdam, Drie dames van de diervriendelijkste Honden en Paardenschool maakte vanmiddag een uitstapje met drie paarden en gingen even lekker op een terrasje zitten op het Museumplein bij Cobra 

Foto 2: Niels Wenstedt – 1/6/2020
Niels Wenstedt - 1/6/2020

Een reizigster in de trein met mondkapje. Vanaf vandaag, 1 Juni, is het verplicht om met een mondkapje in het OV te reizen in Nederland. Vanaf 1 juni 2020 is een mondkapje verplicht in de bus, trein, tram en metro en op de veerboten naar de Waddeneil

Foto 3: fam. Noordergraaf – 3/6/2020
fam. Noordergraaf - 3/6/2020

Zo werkt de dierenarts in corona tijd. Onze koe werdt geopereerd aan zijn lebmaag. We zijn een paar dagen verder en de koe maakt het goed.

Foto 4: Rob van Dullemen – 02/04/2020
Rob van Dullemen - 02/04/2020

Distributie desinfectiemiddel tegen Corona, vanuit Buurt Ontmoetings Plek (BOP) Herenstraat Leiden. Huisarts Walter Schrader maakte hiervoor 80.000 Liter virus-desinfectiemiddel en roept op got het houden van afstand en het gebruik van mondkapjes.

Bekijk de inzendingen to nu toe >

Stem op de publieks weekwinnaar >

Comments to: Weekwinnaar nominaties van William Rutten – vrijdag 12 juni

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

Care4Corona Fotoboek

Een selectie uit de 2.700 inzendingen voor de Care4Corona Fotowedstrijd, verzameld en gebundeld in dit unieke fotoboek. De heftige, ontroerende en inspirerende foto’s met verhalen laten een compleet beeld zien van de eerste maanden van de Coronacrisis in Nederland.

Bestel

Hou me op de hoogte?

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van nieuwe artikelen:

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.