Inzending – fotowedstrijd

Inzending Care4corona fotowedstrijd

Deelname is gratis, de Care4Corona Fotowedstrijd is een sociaal initiatief en heeft dus geen winstoogmerk. Een aantal belangrijke voorwaarden zijn:

  • de foto’s moeten gerelateerd zijn aan de “coronacrisis” en op of na 27 februari 2020 zijn gemaakt. De einddatum maken we later bekend*
  • de foto’s moeten in Nederland genomen zijn
  • bij het nemen van de foto’s moeten alle door de overheid geadviseerde coronamaatregelen zijn nageleefd (onder andere met betrekking tot social distancing)
  • maximaal 1 foto per persoon per dag insturen
    Lees meer informatie over de fotowedstrijd en de uitgebreide voorwaarden  

Doe mee aan de Care4Corona fotowedstrijd

Je persoonlijke gegevens
(voor contact bij winnen foto)
Je inzending
(jpg. en maximaal 5 mb)
dd/mm/yy
Geef een duidelijke toelichting op de foto (thema en wat laat het beeld zien). Deze informatie is belangrijk voor het beoordelen van de foto.


Op deze wedstrijd zijn onze privacy voorwaarden van toepassing.

*  27 februari 2020 is de datum dat voor het eerst bij een patiënt in Nederland het coronavirus is gevonden. De einddatum van de Wedstrijd is nog onbekend omdat niet bekend is hoe lang de coronacrisis nog zal duren. Care4Corona zal op een gegeven moment een einddatum bepalen en zal deze minimaal twee weken vooraf aankondigen op deze website en een aantal van haar social media kanalen. Inzenden kan t/m de einddatum van de Wedstrijd

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.