Voorwaarden – Fotowedstrijd

Prijzen en voorwaarden - Care4Corona Fotowedstrijd

Weekwinnaars jury en publiek

Iedere doordeweekse dag koos een jurylid 4 foto’s die hij/zij onder de aandacht van het publiek wilde brengen. Deze foto’s worden getoond op de website van Care4Corona (www.care4corona.nl) en een aantal van haar social media kanalen. Uit deze 20 foto’s koos een jurylid iedere week een weekwinnaar die in het weekend via dezelfde media bekend werd gemaakt. In totaal zijn er 15 jury weekwinnaars gekozen.

Na afloop van een week kon het publiek via de website van Care4Corona stemmen op de maximaal 19 door de juryleden gekozen foto’s die niet de weekwinnaar van de jury zijn geworden. De weekwinnaar van het publiek werd ieder weekend bekend gemaakt via de website van Care4Corona en een aantal van haar social media kanalen. In totaal zijn er 15 publiekweekwinnaars gekozen.

Uiteindelijke winnaars jury en publiek

Op zondag 30 augustus a.s. zullen de drie jurywinnaars en de publiekswinnaar van de Care4Corona Fotowedstrijd bekend worden gemaakt in Museum Hilversum. Aan de makers van de winnende foto’s zullen de volgende bruto geldprijzen worden uitgekeerd:

  • voor de 1e prijs EUR 2.500;
  • voor de 2e prijs EUR 1.000;
  • voor de 3e prijs EUR 500;
  • voor de publieksprijs EUR 1.000.

 De uiteindelijke publiekswinnaar wordt bepaald door de bezoekers van de tentoonstelling ‘PANdemIC’ die t/m  20 september a.s. in Museum Hilversum te zien is. Stemmen kan nog tot zondag 30 augustus a.s. 13.00 uur. De 3 winnende foto’s van de jury kunnen niet ook de publieksprijs winnen.

Voorwaarden

Bekijk of download de algemene voorwaarden.

 

 

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.