Voorwaarden – Fotowedstrijd

Prijzen en voorwaarden - Care4Corona Fotowedstrijd

Weekwinnaars jury en publiek

Iedere doordeweekse dag kiest een jurylid maximaal vijf foto’s die hij/zij onder de aandacht van het publiek wil brengen. Deze foto’s zullen in ieder geval worden getoond op de website van Care4Corona (www.care4corona.nl) en een aantal van haar social media kanalen. Uit deze  maximaal 25 foto’s zal een jurylid iedere week een weekwinnaar kiezen die in het weekend via dezelfde media bekend zal worden gemaakt.

Na afloop van een week kan het publiek via de website van Care4Corona stemmen op de maximaal 24 door de juryleden gekozen foto’s die niet de weekwinnaar van de jury zijn geworden. De weekwinnaar van het publiek zal ieder weekend bekend worden gemaakt via de website van Care4Corona en een aantal van haar social media kanalen.

Uiteindelijke winnaars jury en publiek

Binnen 4 weken na afloop van de Wedstrijd zal de jury gezamenlijk uit alle ingezonden foto’s (dus niet alleen uit de al eerder getoonde foto’s) de volgens haar beste 3 foto’s kiezen. Aan de makers van de winnende foto’s zullen de volgende bruto geldprijzen worden uitgekeerd:

  • voor de 1e prijs EUR 2.500;
  • voor de 2e prijs EUR 1.000;
  • voor de 3e prijs EUR 500.

Gedurende 3 weken na afloop van de Wedstrijd kan het publiek via de website van Care4Corona stemmen op alle weekwinnaars van zowel het publiek als de jury eventueel op verzoek van Care4Corona aangevuld met additionele door de jury geselecteerde foto’s. Aan de maker van de foto met de meeste stemmen van het publiek zal een bruto geldprijs van EUR 1.000 worden uitgekeerd. De 3 winnende foto’s van de jury kunnen niet ook de publieksprijs winnen.

Voorwaarden

Bekijk of download de algemene voorwaarden.

 

 

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.