Privacyverklaring

Care4Corona is een not-for-profit initiatief van Get Up! Holding B.V. (“Get Up!”). In deze Privacyverklaring geven wij je informatie over hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken wanneer je www.care4corona.nl (de “Website”) bezoekt of met ons communiceert.

Care4Corona

Care4Corona is een initiatief zonder enig winstoogmerk met als doel om zo veel mogelijk mensen zo goed mogelijk door de coronacrisis heen te helpen. We doen dit door informatie en praktische tips te geven, op eigen initiatief of als je ons dat vraagt. Dit wordt gedaan door een grote groep van deskundige psychologen, sporters, ervaringsdeskundigen en andere experts.

Persoonsgegevens die wij verzamelen en gebruiken

Wij verzamelen de volgende gegevens:

1. ls je met ons communiceert: Je kunt ons, of onze deskundigen, e-mailen met je vragen, suggesties, opmerkingen of klachten. Wanneer je per e-mail contact met ons opneemt, dan verzamelen wij je naam, e-mailadres en de inhoud van je e-mailbericht. Je persoonsgegevens zullen niet worden doorgestuurd aan derden en je e-mailbericht is alleen toegankelijk voor een beperkte groep binnen Care4Corona die je e-mailbericht in behandeling zal nemen.

  • Wij verwerken deze gegevens omdat het noodzakelijk is voor het aanbieden van onze diensten en het uitvoeren van de overeenkomst die daaraan ten grondslag ligt. Zonder deze gegevens, kunnen wij je vragen niet in behandeling nemen of beantwoorden.
  • Wij verwijderen deze gegevens zodra deze niet meer nodig zijn voor de bovengenoemde doeleinden.

2. Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief: Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen die wij plaatsen op de Website of nieuws wilt ontvangen over Care4Corona, dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief via de Website. Wij verwerken dan je e-mailadres om je de nieuwsbrieven te kunnen sturen.

  • Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, geef je toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Deze toestemming kun je te allen tijde weer intrekken door gebruik te maken van de .
  • Wij bewaren deze gegevens zolang je de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Wij zullen je e-mailadres verwijderen zodra je gebruik maakt van de opt-out en je daarmee uitschrijft voor de nieuwsbrief.

3. Als je een reactie plaatst op de Website: Op de Website kun je reacties plaatsen onder onze artikelen. Om een reactie te plaatsen, vragen wij je om je naam, je e-mailadres en eventueel een websiteadres in te vullen. Je e-mailadres wordt niet weergegeven op de Website, maar de door jou opgegeven naam, website en reactie zullen zichtbaar zijn op de Website. Wij hebben deze gegevens nodig om je reactie te kunnen .

  • Wij verwerken deze gegevens omdat het noodzakelijk is voor het aanbieden van deze functionaliteit van de Website en het uitvoeren van de overeenkomst die daaraan ten grondslag ligt. Zonder deze gegevens, kun je geen reactie plaatsen op de Website.
  • Wij bewaren deze gegevens zolang de Website online is.

4. Als je deelneemt aan de Care4Corona Fotowedstrijd:

Als deelnemer: Via het aanmeldformulier op de Website kun je een foto uploaden om deel te nemen aan de fotowedstrijd. In het aanmeldformulier vragen wij om je naam, e-mailadres, woonplaats, telefoonnummer (optioneel), de datum waarop de foto is genomen en een omschrijving van de foto. Bij het uploaden van de foto en als voorwaarde voor deelname dien je je te houden aan de voorwaarden van de fotowedstrijd. In deze voorwaarden staat bijvoorbeeld dat wij een selectie van de ingezonden foto’s op onze Website en social media kanalen zullen publiceren.

Deze gegevens verwerken wij om de fotowedstrijd uit te kunnen voeren en de prijswinnaars bekend te maken. Indien je één van de winnaars bent, zullen wij contact met je opnemen voor aanvullende gegevens (zoals bankrekeningnummer) om de prijs uit te kunnen keren.

  • Wij verwerken deze gegevens omdat het noodzakelijk is voor het aanbieden van de fotowedstrijd en het uitvoeren van de overeenkomst die daaraan ten grondslag ligt. Zonder deze gegevens, kun je niet deelnemen aan de fotowedstrijd.
  • Deze gegevens zullen wij bewaren zolang dit noodzakelijk is voor de bovengenoemde doeleinden, en in ieder geval zo lang als vereist op grond van een wettelijke verplichting (bijvoorbeeld belastingwetgeving).

Als stemmer: Als je via onze Website je stem uitbrengt op een foto die meedoet aan de fotowedstrijd, dan verzamelen wij naam, e-mail, IP adres, social media log-in, technische specificaties. Dit doen wij om de stemmen te tellen en te waarborgen dat iedereen per stemronde slechts één keer kan stemmen.

  • Wij verwerken deze gegevens omdat het noodzakelijk is voor het aanbieden van de fotowedstrijd en het uitvoeren van de overeenkomst die daaraan ten grondslag ligt. Zonder deze gegevens, kun je niet stemmen op een foto.
  • Deze gegevens zullen wij bewaren zolang dit noodzakelijk is voor de bovengenoemde doeleinden, en in ieder geval zo lang als vereist op grond van een wettelijke verplichting.

Bijzondere persoonsgegevens. Wij vragen je om de nodige voorzichtigheid in acht te nemen bij het invoeren of uploaden van gegevens op of naar de Website. Wij vragen je in het bijzonder aan om geen bijzondere of gevoelige persoonsgegevens te verstrekken aan ons of te plaatsen op de Website. Inhoud die op de Website wordt geplaatst is zichtbaar voor anderen. Bijzondere persoonsgegevens zijn gegevens over ras of etnische afkomst, politieke opvattingen, religieuze of levensbeschouwelijke overtuigingen, vakbondslidmaatschap, en genetische gegevens, biometrische gegevens (gebruikt voor unieke identificatie), gezondheidsgegevens, of gegevens over seksueel gedrag of seksuele geaardheid.

Minderjarigen. De Website is niet gericht op kinderen jonger dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen worden verwerkt zonder ouderlijke toestemming. Als je denkt dat wij zonder die toestemming persoonsgegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op zodat wij die informatie kunnen verwijderen.

Geen commerciële doeleinden. Care4Corona is een non-profit initiatief en zal je gegevens niet verwerken voor doeleinden.

Links naar derde partijen en social media

Op de Website treft je een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, zijn wij niet verantwoordelijk voor verwerking van je persoonsgegevens via deze websites.

Indien je ervoor kiest onze Website te delen via social media, zoals LinkedIn, Facebook en/of Twitter, of met ons communiceert via onze social media pagina, dan zullen je persoonsgegevens (zoals je naam en het feit dat je interesse hebt in Care4Corona) tevens zichtbaar worden voor alle bezoekers van je persoonlijke webpagina’s op LinkedIn, Facebook en/of Twitter. Op het gebruik van dergelijke social media websites zijn uitsluitend de voorwaarden (waaronder het privacybeleid) van de social media websites van toepassing. Care4Corona en Get Up! zijn niet verantwoordelijk voor de gegevensverwerking of het privacybeleid van dergelijke social media websites.

De Gebruiksvoorwaarden van de Website en deze Privacyverklaring zijn niet van toepassing op het gebruik van websites van derden of social media kanalen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij schakelen derde partijen in voor bepaalde werkzaamheden, zoals de hosting van de Website. Uitsluitend indien we hiertoe wettelijk verplicht zijn worden persoonsgegevens verstrekt aan bijvoorbeeld toezichthouders, fiscale autoriteiten en opsporingsinstanties.

Beveiliging van persoonsgegevensgegevens

Je persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en we hebben passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking ervan.

Cookies, of vergelijkbare technieken

Functionele cookies. Om de Website te beheren, door bijvoorbeeld technische storingen op te lossen of de bereikbaarheid van bepaalde delen van de Website te verbeteren, gebruiken we functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze Website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone.

Analytics cookies. Via onze Website wordt verder een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de Website gebruiken. . Dit betekent dat wij:

  • Google Analytics cookies gebruiken;
  • Een verwerkersovereenkomst met Google hebben gesloten;
  • Google Analytics hebben ingesteld zodat het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd;
  • De optie ‘gegevens delen’ in Google Analytics hebben uitgezet; en
  • Geen gebruik maken van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van je browser.

Voor het gebruik van bovenstaande cookies hebben we niet je voorafgaande toestemming nodig.

cookies. Op onze Website hebben wij content van derde partijen staan (bijvoorbeeld content via YouTube). Als je de advertentie cookies inschakelt via de cookie-instellingen, gebruiken deze derde partijen cookies op onze Website om ervoor te zorgen dat gepersonaliseerde advertenties aan jou worden getoond in plaats van algemene advertenties.

Je privacyrechten

In beginsel heb je onder bepaalde voorwaarden het recht:

  • om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen;
  • je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken;
  • bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door Care4Corona/Get Up!; en
  • op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van je hebben in een computerbestand naar je of een door je genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt deze verzoeken sturen naar . Wij zullen je verzoek behandelen conform de toepasselijke wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming en de nationale Uitvoeringswet AVG).

Vragen of klachten?

Indien je vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je persoonsgegevens in het kader van Care4Corona, dan kun je contact opnemen met Get Up! via vragen@care4corona.nl.

Daarnaast heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.